Lifting lica
Lifting maskom se podstiče aktivnost mišića (pasivna gimnastika), čime se utiče na zatezanje kože lica, zaglađuju se borice i smanjuju mimicke bore. Maska sadrži algu spirulinu maximu, ekstrakt bodljikave veprine, med u prahu.
Tretman dubokih bora
Aparatom Galvanic spa tretiramo duboke bore. Serum apsorbujemo dublje pod kožu i utičemo na povećanje vlažnosti, štitimo je od nepovoljnih zračenja, činimo je elastičnijom i uticemo na smanjenje bora.
Higijenski tretman lica

Čišćenje lica uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože lica
Napajanje koze kiseonikom
Tretmanom se tkivo duboko napaja kiseonikom, pojačava se mikrocirkulacija, koža je elastična. U tretmanu se koriste proizvodi koji sadrže: žen šen, kamilicu, bisaboil, vitamin E...
Tretman za brzo podmladjivanje aparatom GALVANIC SPA
Ovim tretmanom  putem galvanske struje utičemo na ojačavanje i izgradnju telesnog kolagena. Preparati prirodnog porekla dublje prodiru u kožu. Dolazi do povećanja vlažnosti, liftinga, a samim tim i do smanjenja vidljivosti bora.
Regeneracija predela oko očiju
Ovim tretmanom se drenira i tonira koža oko očiju i regenerišu obrve i trepavice. Aktivne komponente su: alge, ginko biloba, ekstrakti kamilice i ovsa, koncentrat morske biomase.
Ultrazvučni tretmani lica
Tretmani obuhvataju programe za: akne, proširene pore, hidrataciju, lifting, ožiljke, hiperpigmentaciju
Skraćeni tretman lica
Za sve one koje nemaju puno vremena-piling, masaža, hranjive maske za osveženje i revitalizaciju kože
Tretman lica voćnim kiselinama
Ovim tretmanom se utiče na povećanje vlažnosti kože, rast novih ćelija epiderma, uklanjanje zadebljalog roznatog sloja, stimuliše se sinteza kolagena i ublažavaju znakovi starenja. AHA kiseline su u sigurnim koncentracijama i nisu agresivne…

BM lifting
Ovim tretmanom stimulišemo obnavljanje ćelija kože, rekonstuišemo kolagen i borimo se protiv biološkog starenja kože. Koristimo proizvode koji u sebi sadrže: plankton, algu laminariu, crvenu algu, mahovinu...Tretmanom postižemo duboku regeneraciju i lifting.

Kao Botox
U tretmanu se koristi specifican peptid Argirelin koji ima dejstvo kao botox i relaksira mišić,tako da se smanjuje dubina bora sprečavanjem mikro tenzije i naboravanja kože. Koriste se i sastojci za usporavanje starenja: reduktin, dermolektin, ekstrakt iz soje...

< nazad na usluge

Design & development "Solution" 2007. All rights reserved. Optimized for Internet Explorer 6+